ČISTILNE GOBICE

 

 

Z DOTIKOM DO
ČISTEGA
PROSTORA

Gobice iz mehke poliuretanske pene lajšajo vsakdanja dela v gospodinjstvu. Odlična vpojnost mehke poliuretanske pene je poglavitni razlog, da se le-ta uporablja za izdelavo čistilnih gobic.

 

 

  

 

STRUKTURA IZDELKOV

Gobice zadržujejo tekočine in čistilna sredstva. Zaradi drugih lastnosti, kot so možnosti oblikovanja in spajanja z drugimi materiali (abrazivi, tekstilom), je mehka poliuretanska pena najbol uporaben material za čistilne gobice.

Kombinacije različnih vrst pen z abrazivnimi materiali in tkaninami omogočajo čiščenje različnih površin.

KOPRENA
KRPA
KRPA

 

 

V našem proizvodnem/prodajnem programu ponujamo:

Gobice s črnim in zelenim abrazivom so idealne za čiščenje trdovratne in zasušene umazanije na neobčutljivih površinah. Zaradi agresivnosti omogočajo hitro in temeljito čiščenje. S svojo značilno obliko prispevajo k lažji uporabi in hkrati zaščiti rok.

Gobice z belim in modrim abrazivom so idealne za čiščenje občutljivih površin (inox, teflon,…). Njihova mehkoba in nežnost omogoča čiščenje brez prask.

Gobice iz  posebne mehke poliuretanske pene (imitacija morske spužve) so idealne za pranje avtomobilov in drugih pralnih površin ter za osebno higieno.

 

 

 

  

 

PROIZVODNJA

Gobice razrezujemo na najsodobnejših avtomatiziranih linijah, ki omogočajo izdelavo gobic različnih dimenzij in oblik v kombinaciji z različnimi materiali. Moderna tehnologija nam omogoča tiskanje na peno. Tisk, ki ga uporabljamo, je visokokakovosten in intenziven. 

 

 

 

 

 

  

 

PAKIRANJE

Kupcem lahko ponudimo čistilne gobice pakirane v različne embalažne materiale in sicer: v kartonski ovitek, PP folijo ali v kartonski podstavek. Vse skupaj na koncu proizvodnega procesa zapakiramo, bodisi v kartonsko škatlo ali v termoskrčljivo folijo.

Gobice za uporabo v gospodinjstvu so zdravstveno neoporečne in okolju prijazne (možnost reciklaže).

 

 

 

 

 

 

VSESTRANSKA UPORABNOST

Gobice iz mehke poliuretanske pene lajšajo vsakdanja dela v gospodinjstvu. Odlična vpojnost mehke poliuretanske pene omogoča dobro zadrževanje tekočin in čistilnih sredstev.

ERGONOMSKA OBLIKA
GARANTIRANO DALJŠA TRAJNOST
   
ODLIČNA VPOJNOST
VSESTRANSKA UPORABNOST