Kje nas najdete

Nahajamo se na jugozahodu Slovenije ob meji s Hrvaško in Italijo, na prometnici ki povezuje Trst in Reko. V naši bližini potekajo pomembne transportne poti. 

Zemljevid na spletu:

Google

Do nas pridete:

Z avtom

 • iz Italije

  Iz smeri Benetke po avtocesti A4 do kraja Fernetiči (Sežana). Po vstopu v Slovenijo po avtocesti v smeri proti Kopru do izhoda Kozina (Podgrad). Zapustimo avtocesto in nadaljujemo v smeri proti Reki (HR) do vasi Hrušica (20 km od Kozine). V Hrušici sledimo oznakam za Plamo-pur ( 0,5 km od glavne ceste).

 • iz Avstrije

  Po avtocesti iz Gradca ali Celovca proti Ljubljani in nato proti Kopru do izhoda Kozina/Podgrad. Zapustimo avtocesto, nadaljujemo po glavni cesti proti Reki (HR) do vasi Hrušica (20 km od Kozine). V Hrušici sledimo oznakam za Plamo-pur (0,5 km od glavne ceste).

 • iz Hrvaške
  Po avtocesti iz smeri Reka proti Sloveniji in Italiji do kraja Rupa. Zapustimo avtocesto, sledimo oznakam za Slovenijo in Trst (Italija). V kraju Starod prestopimo mejo med Hrvaško in Slovenijo in nadaljujemo proti Trstu do kraja Hrušica, kjer sledimo oznakam za Plamo-pur.

 • iz Madžarske
  Do Ljubljane in nato proti Kopru do izhoda Kozina (Podgrad). Zapustimo avtocesto, nadaljujemo po glavni cesti proti Reki (HR) do vasi Hrušica (20 km od Kozine). V Hrušici sledimo oznakam za Plamo-pur (0,5 km od glavne ceste).

Z letalom

 • letališča Jožeta Pučnika Ljubljana
  Po avtocesti do Ljubljane in nato proti Kopru do izhoda Kozina/Podgrad. Zapustimo avtocesto, nadaljujemo po glavni cesti proti Reki (HR) do vasi Hrušica (20 km od Kozine). V Hrušici sledimo oznakam za Plamo-pur (0,5 km od glavne ceste). 
  Od letališča Ljubljana do Plame-pur cca 1,5 ure vožnje z avtomobilom.
 • z letališča Trst (Ronchi) ali iz Benetk (Marco Polo)– Italija
  Iz smeri Benetke po avtocesti do kraja Fernetiči. Nadaljujemo kot iz Italije.


Hoteli in turistične znamenitosti

Hoteli

Turistične znamenitosti